Over ons

Over Auto Douma Leeuwarden

Bij ons bent u altijd aan het goede adres of het nu gaat om onderhoud, reparatie of APK!

Ons bedrijf is gevestigd aan de Uiterdijksterweg 2 in de wijk Nijlân te Leeuwarden, op deze locatie beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats en een showroom voorzien van kwaliteitsoccasions.

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Auto Douma

In onze werkplaats voeren wij alle soorten reparaties uit aan alle merken auto’s van elke leeftijd, van APK tot onderhoud en van bedrijf auto’s tot aan lease voertuigen, voor ons is geen klus te klein! In onze showroom beschikken wij over een aanbod van occasions van zeer goede kwaliteiten, zo worden onze aangeboden voertuigen alvorens gecontroleerd op de juiste kwaliteit, professioneel schoongemaakt en gepoetst en zeer zorgvuldig op onze website en in onze showroom aangeboden. Omdat wij hier zo zorgvuldig mee omgaan hebben wij in de afgelopen jaren een zeer grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

Benieuwd naar ons of naar één van onze diensten kunt u telefonisch of per mail contact met ons op nemen of door een bezoekje te brengen aan ons adres op de Uiterdijksterweg 2 in Leeuwarden.

Merkspecialist in Volkswagen, Audi, Seat & Skoda

Als TOP Merkspecialist in Volkswagen, Audi, Seat & Skoda beschikken wij over actuele apparatuur en software voor reparatie & onderhoud. Hierbij kunt u denken aan reparatie van uw distributieriem of het uitvoeren van een grote of  kleine beurt.
Bij Auto Douma behoudt uw altijd de fabrieksgarantie, dus ook als u onderhoud en reparatie door hen laat uitvoeren.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

058 - 844 8655 info@autodouma.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×