Private lease onderhoud

Voor onderhoud aan uw leaseauto bent u bij Auto Douma uit Leeuwarden aan het juiste adres!

Is uw private leaseauto toe aan onderhoud of moet er iets gerepareerd worden aan uw auto? Neem contact met ons op!

Private lease onderhoud

Maak een afspraak bij Auto Douma in Leeuwarden voor private lease onderhoud, en u rijdt met een zo goed als nieuwe wagen weg. Wij zijn aangesloten bij het ROB-netwerk, dus wilt u weten wanneer of wij onderhoud kunnen verrichten aan uw auto? Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij helpen u graag verder.

Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt, tenzij u anders aangeeft. Daarbij blijft fabrieksgarantie bij ons behouden, ook als u uw auto laat onderhouden bij ons.

 

Contact Afspraak maken

 

TOP Merkspecialist

Als officieel aangesloten lid van TOP Merkspecialist in Volkswagen, Audi, Seat en Skodâ bent u verzekerd van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. In de moderne werkplaats wordt u geadviseerd en geholpen door een team van ervaren en vakkundige monteurs. Daarvoor gebruiken wij geavanceerde, en officiële, testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Een bakje koffie staat voor u klaar, kom gerust langs in Leeuwarden!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

058 - 844 8655 info@autodouma.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×