Over ons

Wij zijn een universeel autobedrijf met een werkplaats en occasion plein voor ieder merk en iedere leeftijd. Bij ons bent u altijd aan het goede adres of het nu gaat om onderhoud, reparatie of APK of voor het aanschaffen van een ander voertuig.

Ons bedrijf is gevestigd aan de Uiterdijksterweg 2 in de wijk Nijlân te Leeuwarden, op deze locatie beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats en een showroom voorzien van kwaliteitsoccasions. In onze werkplaats voeren wij alle soorten reparaties uit aan alle merken auto’s van elke leeftijd, van APK tot onderhoud en van bedrijf auto’s tot aan lease voertuigen, voor ons is geen klus te klein! In onze showroom beschikken wij over een aanbod van occasions van zeer goede kwalliteiten, zo worden onze aangeboden voertuigen alvorens gecontroleerd op de juiste kwalliteit, professioneel schoongemaakt en gepoetst en zeer zorgvuldig op onze website en in onze showroom aangeboden. Omdat wij hier zo zorgvuldig mee omgaan hebben wij in de afgelopen jaren een zeer grote en tevreden klantenkring opgebouwd.

Benieuwd naar ons of naar één van onze diensten kunt u telefonisch of per mail contact met ons op nemen of door een bezoekje te brengen aan ons adres op de Uiterdijksterweg 2 in Leeuwarden.