Occasion garantie

Occasion met garantie

Bent u op zoek naar een occasion met garantie? Bij ons bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren vooraf altijd een inspectie uit op eventuele schade, status, tellerstand, etc.

TOP Occasion garantie

De aanschaf van een occasion is natuurlijk een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. De auto’s van TOP Auto Douma worden vanaf € 4.500,- afgeleverd met TOP garantie. De garantietermijn op een TOP occasion wordt bepaald op basis van de volgende punten:

  • Gecontroleerde kilometerstanden
  • Technische inspectie
  • Onderhoudshistorie

Zoekopdracht occasion 

Het aanbod kan snel wisselen. Via het landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geefons dan een zoekopdracht! Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Alle auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

Bent u benieuwd naar de verschillende afleverpakketten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

058 - 844 8655 info@autodouma.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×